У будинках на Кравчука встановлять теплові пункти, що дозволять платити за тепло менше

04 Жовтня 2020, 13:26
2818

Міська влада зустрілася з мешканцями багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука, 42 й 34, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП).

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Радник в. о. міського голови Ігор Поліщук розповів, що встановлення ІТП дозволить їм заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше. Окрім того, у їх під’їздах встановлять балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку.

ІТП встановлюють безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.

Читайте також: У шести будинках на Молоді встановлять індивідуальні теплові пункти

Заступник в. о. міського голови Григорій Недопад наголосив мешканцям будинків на необхідності погашення наявної заборгованості за теплоносій. Він додав, що наразі обладнання готове до встановлення, а всі роботи проводитимуть ще до початку наступного опалювального сезону.

Також посадовці завітали до мешканців багатоквартирного будинку на вулиці Кравчука, 34, де також будуть встановлювати ІТП.

Абонентська оплата за його обслуговування становитиме до 20 гривень на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть.

При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг – ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром