У Луцьку відбувся баскетбольний матч пам’яті Олексія Веремійчика між командами міськради та ЗМІ

03 Жовтня 2020, 17:22
3090

У Луцьку відбувся баскетбольний товариський матч пам’яті Олексія Веремійчика між командами міськради та ЗМІ.

Про це інформує Луцька міська рада.

14-го жовтня 2019-го року мав відбутися матч «Пам’ятаємо Героїв». На майданчику повинні були зійтися команди ЗМІ ти Луцькради.

Серед організаторів та ідейних натхненників поєдинку – директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик. Не судилося…

Проте матч між командами Луцької міської ради та представників засобів масової інформації все ж відбувся сьогодні, у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять Олексія Веремійчика добрим словом та напруженим протистоянням на баскетбольному майданчику.

У товариських змаганнях взяли учать перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук та радник міського голови Ігор Поліщук.

Напружену боротьбу на майданчику були видно неозброєним оком, а команда Луцької міської ради викладалась на повну, щоб вшанувати пам’ять свого співробітника. Усе ж, підкреслюючи небайдужість обох команд, матч закінчився нічиєю.

Окрім того, в рамках баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика, що проходитиме у Луцьку з 2 по 4 жовтня, до гри також долучаться команди «Старий Луцьк-Університет», БК «Рівне», БК «Новомосковськ» та БК «СумДу».

















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром