Лучани боротимуться за першість в турнірі з міні-футболу «Кубок Шацької громади»

03 Жовтня 2020, 11:50
3074

3 жовтня у Шацьку стартує турнір за “Кубок громади”.

Про це повідомляє Асоціація дворового футболу.

У боротьбі за трофей четвірці місцевих колективів протистоятимуть досвідчені суперники з Луцька, Рожища, Ковеля та Горохова. Так, за допомогою сліпого жеребкування, яке відбулося напередодні, клуби розділилися наступним чином:

Особливо варто відзначити ФК “Альянс”: у попередньому розіграші “Кубку ліги АДФ” команда на чолі з капітаном Русланом Глинюком зупинилася за два кроки від омріяного призу. Тож, у прийдешньому турнірі гравці “Альянсу” прагнутимуть реабілітуватися за попередні невдачі, отже вболівальникам варто очікувати видовищної гри від одного з головних претендентів на перемогу.

Втім не варто списувати з рахунків і квартет новачків. Колективи з Шацька матимуть неабияку перевагу над опонентами в особі місцевих тифозі, які гнатимуть своїх улюбленців до перемоги.  

“Приємно, що до змагань щоразу долучаються нові колективи. Поглянувши на результати жеребкування, можу сказати лише одне:  “Нас очікує цікавий турнір, в якому молодість протистоятиме класу”, – зазначив голова АДФ Микола Озюк.

Ігри відбуватимуться на спортмайданчику НВК ЗОШ І-ІІІ ст.. гімназія. Початок о 9 годині.

Запрошуємо жителів та гостей Шацька долучитися до свята футболу.   



 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024