«Не змогли розчистити бульдозером, застосовують проти мене інформаційний каток», – Роман Бондарук

02 Жовтня 2020, 13:47
3747

Кандидат на посаду Луцького міського голови від партії «Слуга народу» Роман Бондарук планує змінювати громаду, починаючи з малого, нести «Європу в кожен двір», впроваджувати європейські стандарти не тільки у благоустрої, але й у комунікаціях з лучанами.

Про це він розповів на пресконференції 1 жовтня.  

Роман Бондарук зустрівся з журналістами в приміщенні обласного осередку партії. На початку він помітно хвилювався перед камерами й диктофонами, але врешті випив води, перепросив за свої емоції і почав спокійно розповідати про свої наміри.

За словами політика, він вирішив балотуватися в мери, бо вже десять років об’єднує лучан для комфортного проживання в багатоповерхівках і точно знає, що їм потрібно.

«Сьогодні лучани потребують рішучого мера, який буде слухати їх, а не свого патрона», – заявив кандидат від «слуг».

Роман Бондарук назвав конкретні приклади невдалих, на його думку, дій чинної міської влади і, звичайно, згадав ситуацію зі Старим ринком. За його словами, є дві сторони: одна – це люди, які звикли там купувати та продавати, а інша – ті, які хочуть навести лад та зробити біля Замку гарний туристичний об’єкт. Він вважає, що майбутній мер повинен врахувати обидві позиції.

«Я також за те, що треба там навести лад. Але також я впевнений, що не може жити в парадигмі «або-або». Потрібно прийняти таке рішення, яке задовольнило б обидві сторони», – зазначив політик.


Одним із таких рішень, на думку кандидата, може бути створення сучасного європейського ринку, де б продавали і звичні для лучан продукти сільськогосподарського виробництва, і сувенірну продукцію. Такий ринок став би туристичним об’єктом.

Читайте такожВибори мера Луцька: на старт, увага, стоп!

У ході відповідей на запитання журналістів про серію негативних сюжетів про нього в окремих ЗМІ, Роман Бондарук заявив, що від початку кампанії страждає від неправдивих, наклепницьких звинувачень. При цьому політик, опираючись на дані об'єктивної, а не маніпулятивної соціології,  вважає, що лише він є реальною альтернативою чинній міській владі.

«Вони хотіли зробити таку простору білу доріжку для Ігоря Поліщука. Для цього бульдозером розчистили списки кандидатів від інших партій. Зі мною не змогли розчистити бульдозером, і  застосовують інформаційний каток. Бо на сьогодні на цій доріжці лише я складаю чинній міській владі реальну конкуренцію і можу перемогти», – пояснив кандидат.

Щодо інформаційних атак з боку конкурентів політик додав, що відповідати на кожну брехню про нього не буде, але один закид спростував уже під час пресконференції. Він показав журналістам документ, який засвідчує, що він не має ніякої заборгованості перед «Західінкомбанком», у чому його публічно звинуватили у сюжеті місцевого телеканалу.


Також Роман Бондарук звернув увагу на проблеми великих приміських громад, які тепер приєднують до Луцька. Він розповів, що мав розмову з керівниками Заборольської та Княгининської ОТГ і був першим, хто спитав у них про проблеми громад. За його словами, помилка попередньої влади була якраз у відсутності діалогу з сусідами, тож на посаді мера політик планує вирішувати такі питання, обговорюючи їх безпосередньо з місцевими мешканцями.

1


Тож своїми основними завданнями на посаді очільника Луцької громади кандидат від «Слуги Народу» Роман Бондарук бачить розробку довгострокової стратегії розвитку міста, постійний діалог із лучанами та швидке вирішення локальних проблем для створення «зон комфортного проживання». При цьому він користується підходом «від малого - до великого».

«Впровадимо Європу у кожному дворі - європейським стане усе місто», – пояснює гасло своєї передвиборчої кампанії кандидат на посаду Луцького міського голови Роман Бондарук.

Читайте такожПартійне минуле кандидатів на крісло мера у Луцьку

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром