Керівник ЛПЕ буде звільнений, далі ми проведемо розслідування, – Ігор Поліщук

12 Травня 2017, 07:32
2256

В. о. голови Луцької міської ради заявив про те, що збирається звільнити директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігоря Грицюка за участь у тендерному скандалі.

Про це Ігор Поліщук заявив під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 11-го травня, повідомляють Волинські новини.

«Щодо ЛПЕ, то на підприємстві був скандал із тендером. Зокрема, намагалися придбати обладнання в однієї фірми. За це керівник буде звільнений. Далі ми проведемо розслідування й розбиратимемося з тендером», – повідомив Ігор Поліщук.

Телеглядачі поцікавилися у виконувача повноважень Луцького міського голови, за яким принципом він даватиме вподальшому оцінку іншим керівникам.

«Ні я, ні мої заступники не ставимо перед собою завдання працевлаштовувати друзів та однокласників, тому головний критерій для нас людини-керівника – професіоналізм. Окрім цього, ми враховуємо й другий, не менш важливий фактор – моральні принципи персони. Адже, якщо особа «засвітилася» в фінансових махінаціях, то вона буде звільнена. Втім, якщо хтось працює з недоліками, але виправляється й готовий до змін, то ми з такими людьми працюватимемо», – пояснив Ігор Поліщук.

Читайте також: Флешмобом не врятувати: ЛПЕ може залишитись без водіїв

В ІА «Волинські новини» припускають, що мова йде про закупівлю валідаторів. Як інформував портал Ні корупції!, Луцьке підприємство електротранспорту провело тендер на переоснащення підприємства та дискримінувало учасників тендеру. Хоча потенційні учасники конкурсу та громадські організації вказували на порушення, комунальне підприємство робило своє.

Читайте також: Ігор Поліщук здогадується, коли вибори, і хоче балатуватися на мера Луцька

Коментарі
29 Червня 2017, 18:30
Гниді полішуку тільки про моральні принципи говорити!!! вже зовсім оборзіли виродкі
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром