Не Києвом одним: «Динамо» виграє Кубок Луцька з футзалу

11 Травня 2017, 23:41
2652

У цікавому та динамічному поєдинку «динамівці» просто перезабивали суперників із «Теремно хліб» та здобули перехідний трофей.

Слід додати, що фіналісти Першої ліги Волині були перед матчем явними фаворитами. До вирішальної стадії гравці «Динамо» здолали дві команди, які цієї неділі боротимуться за звання чемпіонів міста – «Торпедо» і «Тема Волинь», і саме матч з останніми багато хто називав достроковим фіналом.

Утім, «червоно-жовті» (а саме у такій формі на гру вийшли гравці «Теремно хліба») й самі не проти були довести усім, що достойні грати у такому матчі не лише завдяки «сліпому» жеребкуванню Кубка Луцька. Тож на перших хвилинах на майданчику «Арени Спорт» тривала рівна боротьба, а самі «хлібороби» створили першу нагоду для взяття воріт, коли Михайло Байбула пробив у стійку. Динамівці ж до своїх моментів ставились трохи краще, і на 4-й хвилині гри це трансформувалося у забитий м’яч: голкіпер «Теремно хліба» Сергій Іжик як міг рятував команду після контратаки суперників, однак з третьої спроби «динамівці» зусиллями Андрія Бойка усе ж заштовхнули «кулястого» у сітку воріт опонентів – 0:1.

Уже за дві хвилини «обрізку» номінальних господарів майданчика у центрі «підловив» Володимир Журибіда, який одразу віддав на Олександра Давидова. Сергій Іжик знову продемонстрував дива реакції, відбивши удар в упор, однак на добиванні тут як тут був Богдан Понагайба – 0:2. Втім, минуло якісь чотири секунди ігрового часу, і Дмитро Бурковський, який у чемпіонаті області захищав кольори «Волиньагротеха», «запалив» одиницю на табло навпроти назви своєї команди і повернув інтригу в грі!

З мінімальним рахунком на перерву команди так і не пішли: проти такого розкладу був Андрій Бойко, який ще до перерви оформив «дубль». А потім як у першому, так і у другому таймі «Теремно хліб» давав справжній бій грізному супернику, однак голи залітали лише в одну рамку. На 15-й хвилині «динамівець» Роман Москвич чітко реалізував вихід віч-на-віч з Іжиком, а ще за чотири хвилини Олександр Давидов переправив м’яч у сітку воріт після швидкого прориву Миколи Казьмірука – 1:5.

Таким чином, гру було майже зроблено, однак на потіху вболівальникам на трибунах команди обмінялися ще двома гарними виконаннями штрафних. Спочатку відзначився Роман Москвич, який потужним вистрілом з центру майданчика буквально «засандалив» «кулястого» під поперечину воріт «хліборобів». А на останній хвилині гри Михайло Байбула потужним ударом зі штрафного помстився суперникам за травмованого лідера своєї команди Дмитра Бурковського.

2:6 – впевнена перемога команди «Динамо» значно підсолодила не зовсім вдалий сезон, адже цей колектив сповна міг розраховувати як на перемогу в чемпіонаті Волині у Першій лізі, так і першості міста (де уже не підійметься навіть на призове місце). А за таку звитягу його капітан Андрій Бойко отримав перехідний Кубок Луцька з рук голови міського спорткомітету Юрія Волинця.

А вже цієї неділі на тому ж майданчику «Арени Спорт» визначиться переможець чемпіонату Луцька з футзалу, адже в останньому турі між собою зустрінуться лідери таблиці – «Торпедо» та «Тема Волинь» (якій для успіху вистачить і нічиєї). Початок матчу – о 19:30. 




1









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39