Політолог Літковець розказав, чому Луцьк варто довірити Шибі

01 Жовтня 2020, 18:25
Тарас Літковець 4514
Тарас Літковець

Політолог, учасник бойових дій в АТО Тарас Літковець розповів про здобутки Богдана Шиби на посаді Луцького міського голови та пояснив, чому виборцям потрібно віддати свій голос саме за цього кандидата на цьогорічних виборах.

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

«Знаю Богдана Павловича впродовж останніх 18-ти років. Людина з села, яка пройшла від робітника – рядового слюсаря – до першого заступника голови обласної державної адміністрації. За освітою архітектор, він має художнє бачення розвитку міста Луцька», – розповідає Тарас Літковець.

Він також нагадав конкретні здобутки Богдана Шиби на посаді Луцького міського голови.

«Це, перш за все, кілька десятків заасфальтованих вулиць не лише в центрі, а й на околицях міста. Це ці гарні, приємні, які милують око, але дуже корисні стріхи червоного та темно-синього кольору по усьому місту Луцьку, в тому числі на не найновіших будинках. Тоді активно діяла громадська рада, як дорадча організація у міській раді, і в міській раді не було пропускної системи, як на військових заводах, як це зараз, а було лише довідкове бюро, де сиділа дівчинка і казала лучанам – простим смертним, які відвідували міськраду, куди прийти з тим чи іншим питанням і як його вирішити», – розповідає Тарас Літковець.

Політолог згадує, що Богдан Павлович, займаючи перші посади в області і в місті, ніколи не соромився ходити просто по вулиці і спілкуватися з пересічними мешканцями міста.

«Це та людина, яка має не тільки дві вищі освіти, а й та людина, яка підвищує свій культурно-освітній рівень. Людина, яка читає і розбирається не тільки в містобудуванні та архітектурі, а ще в культурі, мистецтві та в освіті. Не боїться він слухати критику на свою адресу. Йому належить фраза: «Якщо вам лікар говорить поганий діагноз, то це винен не лікар, а потрібно лікуватися». Тому він сприймає критику, не боїться слухати правду і неправду в очі», – каже політолог.

Тарас Літковець пригадав, що проти Богдана Шиба робилося багато нехороших політичних справ його політичною опозицією. Шиба, за словами Літковця, вміє тримати удар, він і сам був і в опозиції, і поза владою.

«Сьогодні він ще не є пенсійного віку, йому немає 60-ти років, але це й не молодий хлопець 30-ти років. Якраз це той пік життєвого досвіду державного службовця, правителя, якщо так можна сказати, коли вже на апогеї своєї діяльності може зайняти ще раз посаду міського голови, продемонструвати конкретний яскравий результат, який відчують всі пересічні мешканці обласного центру Волині. Тому закликаю лучан зробити правильний вибір, прийшовши на виборчі дільниці», – розповідає Тарас Літковець.

Читайте також: Кому заважає Шиба?

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром