Ігор Поліщук здогадується, коли вибори, і хоче балатуватися на мера Луцька

11 Травня 2017, 21:34
4848

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що буде балотуватися на посаду міського голови, коли Верховна Рада призначить позачергові вибори. Ймовірно, що вибори відбудуться восени.

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» 11-го травня, – передає ІА «Волинські новини».

Під час телефонних запитань від глядачів у виконувача повноважень Луцького міського голови поцікавилися, чи має він намір стати мером, хто буде його конкурентом, й коли відбудуться позачергові вибори.

Читайте також: 12 цікавих фактів, які ви могли не знати про в.о. мера Ігоря Поліщука

«Так, я буду балотуватися на посаду міського голови Луцька, але хто буде конкурентом – важко сказати. Про це я зможу сказати вже, коли буде оголошено про позачергові вибори та відбудеться реєстрація кандидатів. У мене є попередня інформація, що вибори будуть восени, втім, це не гарантовано, бо таке рішення ухвалює Верховна Рада. Особисто я вважаю, що процес затягують, бо не можуть визначити претендента від блоку Петра Порошенка, тому затягують час, аби підготувати свого кандидата», - відповів Ігор Поліщук.

Також він провів аналогію із виборами на 23 окрузі на Волині у Верховну Раду, де після смерті Ігоря Єремеєва позачергові вибори не призначали більше року.

Читайте також: Поліщук не каже, коли відправить клопотання про призначення виборів мера

Коментарі
12 Травня 2017, 10:19
Яка радісна несподіванка і відчайдушний сміливий випад самогубця - останнього кандидата від Укропу. Вічна тобі память
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром