Затримали лучанку-наркозакладчицю

01 Жовтня 2020, 16:25
Затримали лучанку-наркозакладчицю 3357
Затримали лучанку-наркозакладчицю

У четвер, 1 жовтня, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН НПУ у співпраці із слідчими Луцького районного відділення поліції за процесуального керівництва прокуратури затримали 28-річну лучанку. 

Про це інформує пресслужба ГУНП області.

У дівчини правоохоронці вилучили 200 грамів психотропної речовини амфетамін, 1 кілограм ABD-Fubinaca, мобільний телефон, sim-карти, електронні  ваги, пристрій для фасування наркотичних засобів та банківські картки. 

Встановили, що дівчина забезпечувала функціонування телеграм-каналу, виконуючи роль закладчиці на території всієї області. 

Під  час проведення санкціонованого обшуку за її місцем проживання правоохоронці виявили та вилучили ще  понад 5 грамів амфетаміну, 10 грамів ABD-Fubinaca, електронні ваги та зіп-пакети.

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин становить понад 250 тисяч гривень.

Нині вирішується  питання про затримання волинянки у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення їй  підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від дев'яти до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває слідство.



Читайте такожНа П'ятницькій гірці водійка перекрила автівкою тротуар

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024