Волинян закликають передавати показники та сплачувати за доставку газу онлайн

01 Жовтня 2020, 16:16
1980

Відповідно до «Кодексу газорозподільних систем» 1 жовтня – час подавати показання лічильника газу.

Щоб сплачувати лише за спожиті куби споживачам природного газу потрібно щомісяця, з 1 по 5 число, фіксувати показання лічильника та передавати їх АТ «Волиньгаз». Про це інформують у пресслужбі «Волиньгазу». 

Зробити це можна дистанційно, не виходячи з дому. «Волиньгаз» пропонує такі онлайн-сервіси:

в Особистому кабінеті на сайті 104.ua;

  • у мобільних додатках 104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для iPhone;
  • у чат-боті Viber 7104ua або у чат-боті Telegram 7104ua;
  • за допомогою смс на короткий номер 7104 у такому форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр);
  • зателефонувати до Контакт-центру за номером (0332) 280 104, (067) 33 39 104
  • за допомогою голосового меню IVR, яке працює цілодобово за номерами контакт-центру у розділі «2».     

Якщо споживач вніс помилкові показання лічильника, скоригувати їх можна у чат-боті Viber 7104ua. Раніше для виправлення даних потрібно було звертатись до Центру обслуговування клієнтів, писати заяву і чекати на візит контролера, який має скласти акт і підтвердити реальні показання лічильника. Відтепер корекція показань відбувається автоматично – достатньо сфотографувати лічильник та завантажити фото приладу у Viber 7104ua. Для активації чат-боту Viber 7104ua – зіскануйте QR-код. 

 «Наші клієнти оцінили зручність онлайн-спілкування з газовою компанією. Цінують здоров’я та час і користуються дистанційними сервісами. Смартфон виручає і споживач звикає швиденько в декілька кліків передати показання лічильника та сплатити за газ і його доставку онлайн. Комп’ютер теж є майже в кожній оселі. Помітили хорошу тенденцію – діти допомагають батькам, а онуки дідусям та бабусям сплачувати за компослуги онлайн. І це класно, бо клієнти оцінюють якість надання послуг та оперативність, – зазначила начальниця Волинського управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук. – Тож, передавайте показники онлайн і сплачуйте онлайн!»

До слова, зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна за один дзвінок на номер 067 33 39 104. Фахівці контакт-центру АТ «Волиньгаз» автоматично створять споживачу Особистий кабінет та надішлють на мобільний смс-повідомлення з логіном і паролем для входу.

Окрім того, Ольга Тимощук розповіла про акцію «Оплати за доставку газу – виграй смартфон». З 20 вересня по 20 жовтня споживачі, які сплатять за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) до кінця 2020 року (по грудень включно) мають шанс виграти один із трьох смартфонів.

Читайте про це більше: Акція «Волиньгазу»: оплати за доставку газу – виграй смартфон

До слова, сплачувати за доставку газу потрібно до 20 числа щомісяця або зекономити на банківській комісії та оплатити до кінця року.

Довідково: Компанія АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл природного газу для 250 тис. споживачів Волинської області. Загалом фахівці «Волиньгазу» обслуговують понад  7 тис. км. газопроводів. Під час карантину компанія спростила реєстрацію в онлайн-сервісах та консультує споживачів дистанційно.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024