«Відміню ганебні «благодійні внески» у лікарнях», – Дмитро Глазунов

01 Жовтня 2020, 13:33
Дмитро Глазунов – кандидат на посаду Луцького міського голови 3126
Дмитро Глазунов – кандидат на посаду Луцького міського голови

У разі перемоги на виборах, кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов обіцяє відмінити «благодійні внески».

«Планую, починаючи з 1 січня 2021 року в разі, якщо мене оберуть мером Луцька, заборонити діяльність в закладах охорони здоров'я міста будь-яких благодійних організацій по збору добровільно-примусових «благодійних внесків« з пацієнтів», – пише на своїй сторінці у фейсбуці кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро Глазунов.

«Це дозволить дещо розвантажити бюджети луцьких родин. Буде створено комунальне підприємство «Муніципальна аптека», а його прибуток спрямується на поліпшення фінансування луцької медицини. Систему в роботі міської медицини потрібно змінювати. І хоч сьогодні медицина галузь не суто соціальна, а й бізнесова, ми будемо ставити державні інтереси та інтереси лучан на противагу комерційним.

З системою роботи в медицині я знайомий уже 15 років, відколи створив прообраз страхової медицини ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», яка успішно працює й досі», – пише Глазунов.

Нагадаємо, голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» та благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов протягом останніх років активно виступає за відміну поборів з хворих лучан у міських закладах охорони здоров'я.

Читайте також: Луцький сквер, що біля собору, хочуть зробити Михайлівською площею

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром