Театральний майдан: духовий оркестр збирав гроші на лікування бійця

11 Травня 2017, 15:43
2026

У Луцьку духовий оркестр Волинського державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського вийшов на Театральний майдан, аби зібрати гроші на лікування пораненого під Іловайськом Героя Сергія Федотова.

Свою музику студенти подарували лучанам сьогодні,11 травня, ‒ інформує «Волинська правда». 

Студент другого курсу волинського «кулька» Микола Яковлюк розповів, що ініціатором доброї справи був художній керівник і диригент оркестру, заслужений діяч мистецтв України Микола Чорний. Тож під його егідою майже півсотні студентів, які грають в духовому оркестрі, вийшли  на Театральний майдан міста, щоб своєю творчістю зібрати кошти для учасника АТО Сергія Федотова.

Без попередніх домовленостей, офіціозу та сцени студенти просто поставили скриньку для тих, хто, послухавши музику, вирішить долучитися до доброї справи і фінансово посприяти подальшому лікуванню бійця.

Нагадаємо, що лучанин Сергій Федотов, боєць 51-ої механізованої бригади, отримав серйозні поранення, коли під час виходу з іловайського котла колону наших військових обстріляв ворог. У бійця серйозно травмувалась нога. Аби врятувати її, Сергієві зробили вже декілька десятків операцій.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром