Чому треба проголосувати за Богдана Шибу

30 Вересня 2020, 19:17
2618

«Для мене Богдан Павлович – це велика людина. Він думає на 20 років вперед», – розповів громадський діяч Захар Ткачук про кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиба.

Про це йдеться у відеоролику, який опублікували на офіційній сторінці Богдана Шиби у фейсбуці.

«Як на мене, то сьогодні Луцьку та й Україні взагалі бракує людей, які можуть думати на 10 років вперед, на 20 років вперед. Ті проєкти, що стосуються молоді, які ми з ним починали, і сьогодні працюють – це візійні проєкти», – говорить Ткачук.

Кажуть, що молодь – це дерево, яке треба довго підливати, але воно виростає міцним. За словами Захара Ткачука, за підтримки Богдана Павловича в Луцьку реалізували багато ініціатив, які мають велику місію – виховувати майбутнє України, виховувати майбутнє Луцька, яке вже сьогодні творить його історію.

«Ця риса мені дуже імпонує – візійність, бачення наперед, розуміння, що деякі процеси тривають довго і, можливо, не приносять швидкого результату в одну секунду – є якраз важливою характеристикою Богдана Павловича. Сподіваюся, що як і я, ви його підтримаєте на виборах Луцького міського голови, тому що для мене важливо, щоб у місті Луцьку розвивалася молодіжна сфера і при владі, при керівництві були люди, які бачать місію в своїй роботі і думають такими стратегічними кроками наперед. Так що, за молодь! За Шибу!» – сказав громадський діяч Захар Ткачук.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024