Школярі Городищенської громади на відео закликали носити маски

29 Вересня 2020, 17:00
Фото ілюстративне 2337
Фото ілюстративне

Школярі Городищенської громади організували флешмоб, у якому закликали носити маски.

Про це йдеться на сайті громади.

Учні закладів загальної середньої освіти Городищенської громади презентували відео-роботи на цьому тему.

За ініціативи гуманітарного відділу Городищенської громади у підпорядкованих  закладах загальної середньої освіти організували флешмоби з використанням масок і дотриманням протиепідемічних заходів.

Як повідомляє головна спеціалістка гуманітарного відділу Галина Бакош, цей захід організували з метою привернення уваги до освітньої діяльності в час пандемії, а також з метою навчання медіаграмотності та приведення у відповідність сторінок ЗЗСО у соціальній мережі «Facebook», бо, власне, однією з умов була обов’язкова наявність хештегів #мивмасках #безпечненавчання та позначення (геолокація) Городищенської громади у дописі.

Отож, пропонуємо для перегляду відео-флешмоби закладів загальної середньої освіти Городищенської громади.

Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Гімназія села Несвіч

Бережанківський ЗЗСО І-ІІ ступенів

Михлинський ЗЗСО І-ІІ ступенів

«Пандемія коронавірусу змусила мільйони людей по всьому світу носити захисні маски. Комусь це додало відчуття спокою і захищеності від зараження вірусом, у інших носіння маски викликає дискомфорт, неспокій і навіть почуття страху. Проте, ми усі повинні бути відповідальними за життя та здоров’я своїх рідних, близьких, знайомих та незнайомих людей. Ми зобов’язані захистити себе та оточуючих, саме тому маска стала невід’ємною частиною нашого сьогодення. Ми навчилися жити по-новому!!!» – зазначають на сторінці Угринівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Читайте такожУ Милушах побудують стадіон

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром