У Луцьку пройдуть Тижні Німеччини

29 Вересня 2020, 15:41
2603

У Луцьку з 5 по 23 жовтня цього року пройдуть Тижні Німеччини. Заходи проведуть у рамках грантового проєкту Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні «Тижні Німеччини в Луцьку 2020: «Об’єднані в Європі – 30 років Німецької єдності».

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Проєкт впроваджуватиме департамент культури Луцької міської ради спільно з лекторатом ДААД Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та громадською організацією «Товариство німців Волині».

Головною метою проєкту є популяризація європейських цінностей, укріплення співробітництва з німецькими партнерами, популяризація ідеї українсько-німецького єднання.

У рамках Німецьких Тижнів передбачені наступні заходи: бінаціональна фотовиставка «Вільна Європа», виставки творів німецьких художників України, документів та фотографій, конкурс-виставка дитячих художніх робіт, майстер-клас «Традиційна німецька вишивка», інструментальний музичний флешмоб, фотоквест та інші.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19, основна частина запланованих заходів відбуватимуться у форматі онлайн.

Запрошуємо долучатися до заходів в рамках Тижнів Німеччини в Луцьку. Детальніше за посиланням, на Інтернет-ресурсах партнерів проєкту та у соціальних мережах.

Читайте такожВолинський народний хор дасть п'ять концертів у Луцькому Палаці культури


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром