У Луцьку відкрився клуб змішаних єдиноборств «Легіон»

10 Травня 2017, 13:42
12556

Із грудня минулого року у Луцьку запрацював спортивний клуб змішаних єдиноборств «Легіон». На відміну від великої кількості спортивних клубів, які діють у місті, «Легіон» має свою особливість – тут гартують справжніх героїв, воїнів, міцних не лише фізично, а й духовно.

Ідея створити універсальний клуб, в якому можна було б поєднати усі бойові мистецтва, зародилась у луцького бізнесмена Івана Тищука, який разом із командою однодумців в короткі терміни зумів її реалізувати.

 «Кожен може стати справжнім воїном! Головне - себе не шкодувати, зціпивши зуби йти до перемоги, власної цілі. І не забувати, що усі обмеження, в тому числі і поразка, і успіх, – винятково у нашій голові!», - переконаний засновник клубу Іван Тищук.


 

ТРЕНЕРИ – СПРАВЖНІ ПРОФЕСІОНАЛИ БОЮ

Тренерським складом у клубі пишаються, адже заняття у «Легіоні» проводяться під пильним наглядом та керівництвом справжніх профі, за плечима у яких світові та європейські змагання з рукопашного бою, чемпіонати з універсального бою, у яких вони посідали призові місця.

Президент спортивного клубу «Легіон» Артур Столярук, який неодноразово виступав у боях ММА (іншими словами, боях без правил, які мають комерційну основу), є чемпіоном України 2016 року з універсального бою та майстром спорту з ММА. Арсен Безкоровайний – чемпіон України, майстер спорту з універсального бою. Назар Столярук – кандидат у майстри спорту з рукопашного бою, який до всього ж навчався у Харківському Центрі ММА. Андрій Супронюк – майстер спорту з універсального та рукопашного боїв.

«Мій шлях у великий спорт почався змалку - батько виховував нас з братом у бойовому дусі. З восьми років я займався у клубі «Рубіж», згодом я пішов тренуватися до клубу кікбоксингу і тайського боксу. За цей період я встиг взяти участь у різних змаганнях з рукопашного бою. Також виступав в Чемпіонаті Європи з  універсального бою, що проходив в Росії, де зайняв третє місце. Був призером Чемпіонату України з кікбоксингу. Брав участь у професійних боях з free fight за правилами ММА», - розповів про свої успіхи президент клубу Артур Столярук.

1

 

ОСНОВАМ БОРОТЬБИ ВЧАТЬСЯ НЕ ЛИШЕ ХЛОПЦІ, А Й ДІВЧАТА

«Дітки, які тренуються у «Легіоні», - це найцінніше, що у нас є. Це наше майбутнє!Найменшому хлопчику – сім років, хоча ми проводимо набір уже з 4-річного віку. Зараз ми вчимо їх не тільки боротися, вони засвоюють, що таке самодисципліна, адже це основа їхнього майбутнього успіху не лише у спорті, а в першу чергу в житті», - наголосив президент клубу.

«Хлопці, які у нас займаються, - це майбутні чоловіки, захисники своїх родин та Батьківщини. Вони повинні бути сильними, бо я впевнений, що у жилах кожного хлопця тече кров воїна, якого треба розкрити. Ким би ми не були, завжди треба досягати поставлених цілей. Не треба бути колекціонером медалей, треба навчитися боротися в першу чергу із собою, своїми страхами, лінню, недоліками, - це найголовніший бій у житті кожного.  Хлопці тренуються у нас, а у перспективі зможуть заробляти на цьому – брати участь у боях ММА або ж влаштуватися на роботу у силові державні чи приватні структури», - розповів Артур Столярук.

До слова, з початку заснування у клубі «Легіон» не планувалася група для дівчат, але згодом стало зрозуміло, що є потреба у жіночій групі самозахисту – на жаль, у нинішньому суспільстві дівчата повинні вміти за себе постояти. Окрім фізичних навантажень, занять із крос-фіту, дівчат навчають контролювати себе, не панікувати у небезпечний момент, правильно зреагувати і захиститися.

«Якщо ти вже прийшов в зал – це означає, що ти вже зробив перший крок у правильному напрямку, бо хочеш стати кращим, аніж був вчора. Саме це ми вкладаємо у наших юних вихованців і намагаємось донести до уже зрілих хлопців та дівчат», - переконаний президент «Легіону».

P.S.

Спортивний клуб «Легіон» активно підтримує воїнів АТО та переселенців, їхніх дітей, яким за потреби можна відвідувати заняття безкоштовно.

Крім того, найближчим часом у спортклубі «Легіон» запрацює масажний кабінет для реабілітації травмованих борців та спортбар із протеїновими коктейлями та вітамінізованими комплексами для спортсменів.

Наразі триває набір у групи, які займатимуться по вівторках, четвергах та суботах. Можливі індивідуальні тренування.

Адреса клубу змішаних єдиноборств «Легіон» - м. Луцьк, вул. Рівненська, 54, ІІ поверх.

Телефон для довідок (063) 681-06-60, (099) 379-36-66, (098) 850-06-06



1






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром