Луцьк отримає «Щит Честі» від Парламентської Асамблеї Ради Європи

10 Травня 2017, 13:01
2191

Луцьк вже має дві нагороди від ПАРЄ – Європейський Диплом (2010) та Прапор Честі (2011).

За активну промоцію європейської ідеї та пропаганду європейської єдності місто Луцьк відзначено третьою з чотирьох відзнак Парламентської Асамблеї Ради Європи – Щитом Честі, інформує сайт Луцької міської ради.

Щороку у січні виконавчий комітет Луцької міської ради подає заявку до офісу ПАРЄ на отримання чергової відзнаки. Це ґрунтовна англомовна робота, яку готує управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, з описом міжнародних та євроінтеграційних заходів, які реалізовано містом впродовж попереднього року. Заявка, що охопила міжнародну діяльність Луцька за 2016 рік, була затверджена до відзначення Щитом Честі.

Досягнення виконавчого комітету Луцької міської ради, комунальних закладів та установ, навчальних інституцій, підприємств та організацій міста у напрямку залучення грантів, інвестицій, налагодження міжнародних контактів, поглиблення закордонних партнерських зв’язків – усе це є складовими високої оцінки ПАРЄ.

Луцьк в очікуванні офіційної публічної церемонії вручення почесної нагороди. Захід заплановано провести під час святкувань з нагоди відзначення Дня міста – 25 серпня 2017 року. Щит Честі буде переданий нашому місту членом Комітету із соціальних питань, охорони здоров'я і сталого розвитку або почесним членом Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Читайте також: Волинську доярку нагородили орденом княгині Ольги

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39