Торговці перетворили вулицю на суцільний базар у святковий день

10 Травня 2017, 07:56
3493

Муніципали провели рейд обласним центром Волині з метою протидії стихійній торгівлі на вулицях міста.

Вчорашній день, 9 травня, був для більшості лучан вихідним, а от для вуличних торговців і муніципалів – робочим, повідомила прес-служба департаменту муніципальної поліції Луцькради на своїй сторінці у Facebook.

У дописі зазначається, що вулицю Львівську та проспект Відродження продавці вподобали давно, і так само систематично туди навідуються інспектори муніципальної поліції.

Проте, вчора вранці, за словами муніципалів, «вулиця перетворилась на суцільний базар і стала повністю "окрасою"». 

Втім, як зазначили у департаменті, припинити стихійну торгівлю інспекторам вдалось протягом двадцяти хвилин. Наголошується, що це вдалося зробити без застосування адмінзаходів – лише переконанням.

Найцікавіше, зауважують правоохоронці, що все це відбувалось на відстані 5-10 метрів від повноцінних ринків.

Читайте також: Центральний ринок: у пляшках з-під газировки – «самопальний» алкоголь






 

Коментарі
10 Травня 2017, 12:25
Все від бідності людей.Сьогодні поліцай- завтра торговець на вулиці. Так що не дуже гоніть людей.
10 Травня 2017, 12:45
Вони тільки з бабками й воюють
11 Травня 2017, 01:42
Так, тільки з бабусями і воюють. І ще за це гроші з наших податків їм платять. І не малі - в рази більші ніж та пенсія в тієї бабулі. І не соромно здоровим мужикам такі порядки наводити???? А щоб зробити рейд по придомових територіях та подивитись хто там що паркує? Слабо...крутеликів не зачіпають. Ідіть краще слідкуйте, щоб анесізатори на пару з курчаками всяку срань не зливали в колектори. Слабо...таким теж зелена вулиця. <br/>Розігнати їх давно треба. якщо вони тільки з бабцями і воюють!!!!
11 Травня 2017, 19:44
Погоджуюсь з вище згаданими словами,приходять якісь полішукі,які самі вчора корову пасли і розганяють бабуль,ви спитайте чому вони торгують,замість того щоб відпочивати як закордоном на пляжах!держава виплачує копійки пенсії,а потім ганяє їх щоб вони не заробили,і не продали власноруч пахотньой вирощених овочів на своїх городах і дишевше ніж в супермаркетах,а журналісти хай висвітлюють наших політиків.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром