На В'ячеслава Хурсенка просять облаштувати двір і дитячий майданчик

26 Вересня 2020, 15:50
3997

Колектив батьків та маленькі лучани звертаються до міської ради з проханням облаштувати двір і дитячий майданчик на вулиці В'ячеслава Хурсенка, 50в (а також прилеглі 50, 50а,в).

Відповідне звернення на сайті місцевих петицій зареєстрував Юрій Гірчук.

«На жаль, діти, вимушені гратися в інших дворах, що створює незручності і для батьків, і для інших діток. У дворі є місце під облаштування майданчику – територія загороджена сіткою, раніше це було футбольне поле, наразі там вигулюють собак, а для дітей місця немає, бо все позаймали машини, навіть непроїжджу частину перетворили у стоянку, а ще часто ставлять авто люди, які не проживають у нашому будинку і ідуть в магазин «Імідж», – йдеться в повідомленні.

Юрій Гірчук зауважує, що необхідно створити належні умови для розвитку, гри і спілкування маленьких громадян міста (гойдалки, гірка, пісочниця, лавочки та ін.) на цій території.

«Просимо ще звернути увагу на стан дороги у дворі. Не залишайтеся байдужими та прийміть позитивне рішення щодо нашого прохання. З повагою батьки та діти.Допоможіть зробити наших діток щасливими, а їх дитинство гарним», – написав Гірчук.

Читайте також: На історичному факультеті СНУ представили виставку творчих робіт «Точки дотику»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром