За серпень у Луцьку та області зареєстрували 55 нових авто

25 Вересня 2020, 15:45
За серпень у Луцьку та області зареєстрували 55 нових авто 3714
За серпень у Луцьку та області зареєстрували 55 нових авто

У серпні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 55 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 1,5 мільйона доларів.

Серед марок лідером продажів став японський французький бренд Renault. На Волині зареєстрували 15 автомобілів цієї марки на суму 250 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Mercedes-Benz, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Renault Duster і Mercedes-Benz GLE.

Серед усіх зареєстрованих авто 77% склали кросовери. Понад 40% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 1,9 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів  Porsche Taycan.

Читайте такожВолинським амбулаторіям замовляють автівки у луцькому салоні

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром