Як депутати Луцькради перерозподілили бюджет

25 Вересня 2020, 13:29
Бюджет 3433
Бюджет

У Луцькраді депутати перерозподілили міський бюджет на 2020 рік.

Відбулося це під час онлайн-засідання сесії міськради 25 вересня.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що прийшла субвенція з державного бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у сумі 5,36 мільйона гривень.

Окрім того, зауважила, що по Департаменту житлово-комунального господарства зменшили видатки на озеленення, відповідно збільшили на капремонт майданчиків – 250 тисяч гривень.

Зменшили поточні видатки на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у сумі 140 тисяч гривень та видатки на санітарне утримання у сумі 200 тисяч гривень. Ці кошти (340 тисяч гривень) дають «Луцькспецкомунтрансу» на вивезення твердих побутових відходів.

Також зменшили на 85 тисяч гривень капвидатки на ремонт скверів. З них 35 тисяч гривень направлять на ремонт системи туристичного ознакування, а  50 тисяч – для спецкомбінату на заходи з недопущення поширення коронавірусної інфекції.

Окрім того, виділили кошти для підприємства «Луцьктепло»: 230 тисяч гривень на погашення боргу перед «Тепеленом», понад 1,4 мільйона на зарплати працівникам «Луцьктепла» за червень, 2,6 мільйона – на зарплатню за липень, 945,4 тисячі гривень піде «Теплоенергоцентру», мільйон – на оплату за електроенергію по підприємству «Evoda».

3 мільйони гривень виділили на розподіл природного газу «Волиньгазу», 2 мільйони гривень на електроенергію для «Волиньобленерго».

Зменшили поточні видатки по благоустрою у сумі 49 тисяч гривень і направили на благоустрій розчищення площадок по Володимирській, 95.

Також зменшили видатки на боротьбу зі шкідниками у сумі 50,5 тисяч і направлять їх теж на екологічні заходи.

З капремонту санвузлів у школі №3 зняли 10,9 тисячі гривень і спрямують їх на поточний ремонт будівлі.

199 тисяч гривень передбачили на поточний ремонт навчального корпусу Луцького центру професійно-технічної освіти на Писаревського.

У школу №26 передбачили 281,3 тисячі гривень на ремонт благоустрою перед школою шляхом зменшення видатків на продукти харчування, це була економія через карантин.

У школі №16 передбачили 27 тисяч на закупівлю меблів для кабінету зарубіжної літератури та обладнання і зменшують видатки на оплату теплопостачання в сумі 6,8 мільйона.

Департаменту соціальної політики міської ради зменшили поточні видатки на компенсаційні виплати на пільгове перевезення окремих категорій громадян електротранспортом в сумі 16,1 мільйона гривень.

За словами Лілії Єлової, виконавчому комітету збільшили поточні видатки на надання транспортних послуг з перевезення тролейбусами – 7,4 мільйона гривень.

А також шляхом зменшення капвидатків на придбання обладнання дадуть 60 тисяч гривень для проведення навчально-тренувальних зборів та змагань для громадської організації «Федерація художньої гімнастики міста Луцька».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром