Газ у смартфоні: у Луцьку молоді розповіли про сучасні онлайн-сервіси

25 Вересня 2020, 12:50
3543

У Молодіжному центрі Волині відбулась зустріч «Як стати «дорослим» і заплатити за газ».

На заході начальниця Волинського управління клієнського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук розповіла молоді, як зручно та швидко передавати показники лічильника та сплачувати за доставку газу. Про це інформує пресслужба АТ «Волиньгаз».

В умовах карантину онлайн-сервіси – незамінні помічники. З їх допомогою можна вирішити будь-які питання: від доставки потрібних речей до оплати «комунальних» послуг. АТ «Волиньгаз» активно впроваджує онлайн-сервіси 104.ua для передачі показників лічильника та оплати за розподіл (доставку) природного газу. Нині майже 100 тисяч волинян вирішують «газові» питання дистанційно – в онлайн-сервісах компанії.

«Найшвидше будь-які новації підхоплює молодь, адже вона мобільна та активна. Саме завдяки молоді старшому поколінню набагато легше адаптуватися до змін. Онлайн-сервіси «Волиньгазу» суттєво спрощують життя нашим споживачам. Їх переваги очевидні: оперативність, зручність та безпека», – зауважила начальниця Волинського управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Ольга Тимощук.

Спікерка Ольга Тимощук
Спікерка Ольга Тимощук

Учасники заходу дізнались про реєстрацію в особистому кабінеті на сайті 104.ua за один дзвінок, зручну оплату послуг у додатках 104 Mobile (для Android та іOs). Також освоїли сучасні чат-боти 7104ua у Viber та Telegram, де можна передавати показники лічильника з фото.

Ольга Тимощук
Ольга Тимощук

Читайте також: Показання  лічильника в Telegram: у газовиків з’явився новий канал зв’язку

Окрім того, Ольга Тимощук розповіла про акцію «Оплати за доставку газу – виграй смартфон». З 20 вересня по 20 жовтня споживачі, які сплатять за послугу з розподілу природного газу (доставку газу) до кінця 2020 року (по грудень включно) мають шанс виграти один із трьох смартфонів.

«Ми з батьками користуємось онлайн-сервісами різних компаній, які надають комунальні послуги. Не уявляю як можна передавати показники лічильника та оплачувати рахунки по-іншому. Для нашої сім'ї це дуже зручно», – поділився враженнями учасник заходу Володимир.

Учасник заходу Володимир
Учасник заходу Володимир



 

Довідка: АТ «Волиньгаз» не продає газ, а здійснює розподіл природного газу для майже 250 тис. побутових споживачів та понад 4 тис. підприємств Волинської області. Аварійно-диспетчерська служба «104» АТ «Волиньгаз» працює цілодобово та без вихідних. Вирішити будь-які газові питання ви можете за номерами телефонів контакт-центру АТ «Волиньгаз» (067) 33 39 104 або (0332) 280 104, в онлайн-сервісах компанії.

Читайте також: Борги клієнтів «Волиньгазу» досягли 40 мільйонів гривень

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром