Лучани долучилися до Всесвітнього дня прибирання

24 Вересня 2020, 17:31
3216

Лучани приєдналися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» – ініціативи, яку Всеукраїнський екологічний молодіжний рух «Let’s Do it, Ukraine!» втілював у 2020 році на території нашої країни.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Частина місцевих активістів долучилась до прибирань у суботу – 19 вересня, а частина небайдужих мешканців приєднались 24 вересня в рамках прибирання «Луцьк: осіння мінітолока», організованого департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради спільно із молодіжними громадськими організаціями та іншими партнерами.

Всього у місті було визначено п’ять локацій, зокрема:

  • міст через Стир на вулиці Шевченка;
  • Луцький міський молодіжний центр (парк, територія колишнього Іподрому);
  • міст над річкою Сапалаївка, поблизу клубу «Біла Тура», вул. Будівельників;
  • Луцький ботанічний сад, вул. Потебні;
  • парк за РАЦСом.

Локації визначила сама громадськість в ході своєрідного громадського інспектування на предмет «де найбільше потрібні наші зусилля».

Цього дня близько 100 активістів долучились до прибирання. Це були і звичайні мешканці Луцька, які вболівають за його долю, екологічний стан та безпеку. Були і організації, які долучились частинами своїх колективів, як от: Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, Луцький міський центр зайнятості, будівельна компанія «Інвестор», «Молодіжний центр YouthСфера», Волинська округа Пласту НСОУ та інші.

Читайте такожУ Луцькому районі надають послуги з дробіння гілок, скошування трави та розчищення ділянок



 

 

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024