Начальника Луцького СІЗО покарали за невиконання законних вимог прокурора

24 Вересня 2020, 17:15
3496

За принципової позиції прокурорів Волинської обласної прокуратури начальника Луцького слідчого ізолятора притягнули до адмінвідповідальності за невиконання законних вимог прокурора.

Інформує пресслужба обласної прокуратури.

Галузевий підрозділ обласної прокуратури у квітні 2020 року проводив перевірку стану забезпечення режиму утримання, охорони і нагляду за особами, які утримуються в установі та дотримання персоналом слідчого ізолятора вимог чинного законодавства.

У зв’язку із проведенням перевірки на ім’я начальника СІЗО направили вимогу про надання можливості перегляду записів з камер відеоспостереження на внутрішніх постах корпусних відділень установи.

Однак, керівник установи безпідставно відмовив у наданні такої можливості, у зв’язку з чим щодо нього склали адміністративний протокол про  невиконання посадовою особою законних вимог прокурора.

Луцький міськрайонний суд 11 червня 2020 року визнав начальника ДУ «Луцький слідчий ізолятор» винним у вчиненні цього правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу.

Рішенням Волинського апеляційного суду від 23 вересня 2020 року ухвалу суду першої інстанції залишили в силі.

Читайте також: Волинян, які обікрали квартиру на Перемоги, взяли під варту

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024