Підписом Порошенка: на транспорт Луцька перепаде грошенят з 200-мільйонного кредиту України

08 Травня 2017, 15:23
1825

Європейський інвестиційний банк позичає Україні до 200 мільйонів євро на покращення роботи міського громадського транспорту у деяких містах України, зокрема, у Івано-Франківську, Білій Церкві, Києві, Луцьку, Львові, Кременчуці, Одесі, Сумах, Тернополі, Харкову, Чернігові.

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», схвалений Верховною Радою України 12 квітня 2017 року.

Відповідна Фінансова угода підписана, згідно із розпорядженням Президента України від 9 листопада 2016 року № 272.

Залучені кошти будуть витрачені на придбання автобусів, тролейбусів, трамваїв, вагонів метро, будівництво та реконструкцію тролейбусних та трамвайних ліній, депо, впровадження інформаційних систем, зокрема створення автоматизованої оплати проїзду.

Відповідний проект також отримуватиме співфінансування під місцеві гарантії з боку Європейського банку реконструкції та розвитку на загальну суму до 200 млн. євро.

Фінансова угода між Україною та Європейським інвестиційним банком набирає чинності з дати набрання чинності Закону України про її ратифікацію.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром