Тренування бомбардувальників на Вишкові увійшло в рейтинг Youtube-трендів тижня разом з поєдинком Кличка

08 Травня 2017, 13:05
2737

Минулого тижня українці масово переглядали запис бою Кличка-Джошуа, офіційний ролик Євробачення, відеоблог користувача Youtube SlivkiShow «Екскурсі по Чорнобилю» та відео з тренування бомбардувальної авійації під Луцьком. 

Найпопулярніші ролики тижня на Youtube зібрало  інтернет-видання podrobnosti.ua.

Відео про льотно-методичний збір авіаторів однієї з бригад тактичної авіації опублікували на каналі Генерального штабу ЗСУ.

Льотний склад тренувався в бойових дій вдень і вночі на фронтових бомбардувальниках і літаках-розвідників. Кожне виконання завдань екіпажів пов'язані з протидією засобів ППО умовного противника та управліннями бойової машини під час роботи засобів ворожого Реба.

Читайте також:

Козаки і дракони: як виглядають бойові літаки зблизька

Аеродром: показали, як у луцькому небі тренуються бомбардувальники

У штабі ЗСУ показали, як над Луцьком літали бомбардувальники

 

Інші відео рейтингу:

 

Коментарі
08 Травня 2017, 17:42
Хохли це не цирк приїхав!!!! Ви так ретельно висвічуєте щоденну роботу військового аеродрому це якісь звіти агентів кремля?<br/>На сході іде війна щодня гинуть хлопці, в Росії за такі щоденні репортажі ви отримали б 20 років каторги. Майте розум на що дивиться СБУ чи воно з вами працює?
08 Травня 2017, 18:16
Кацапюра це ви напевно постійно в цирку своїми думками , може ви хочете на каторгу все так знаєте про це або їдьте на схід мокажіть свою майстерність . Героя України дадуть
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром