Лісівники пікетували луцький офіс лісомисливського управління

10 Листопада 2015, 09:04
2651

Близько сотні лісівників приїхали до Луцька, щоб висловити протест проти звільнення їхнього керівника.

Працівники ДП «Маневицьке лісове господарство» взяли в облогу приміщення Волинського облуправління лісового та мисливського господарства, щоб зустрітися з головним лісівником області та викласти йому вимогу не чинити тиск на їхнього директора та не звільняти його із посади, – інформує «Волинська правда».

Мітингувальники розповідають, що за той час, коли підприємством керує Володимир Радіон, становище значно покращилося. Зокрема, піднявся рівень заробітної плати працівників, покращилися планові показники самого підприємства, створені додаткові робочі місця, а самі лісники захищені трудовим законодавством. Люди зазначають, що добре знають свого керівника, цінують та поважають його роботу.

Втім, нещодавно стало відомо про те, що на Володимира Радіона готують догану й невдовзі він може бути звільнений з посади.

Колектив лісового господарства обурений таким перебігом подій та вимагає у головного лісівника області Олександра Кватирка посприяти позитивному вирішенню питання. Люди підготували відповідне звернення, у якому просять врахувати думку трудового колективу та залишити на посаді їхнього керівника.

«Нам з ним добре  працювати, він підняв лісове господарство... Поки що ми написали заяву, Кватирко нас прийняв, пообіцяв в середу приїхати до нас і розібратися. Поки будемо чекати, але якщо треба буде, то будемо думати, дороги перекривати...», – кажуть мітингувальники.

Своєю чергою Олександр Кватирко прийняв лісників та взяв до розгляду їхнє звернення. Натомість пообіцяв приїхати у Маневичі уже цього тижня та розібратися із ситуацією.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром