Район Ковельської: людей підтоплює, а чиновники радять писати листи

23 Червня 2015, 08:00
5421

Мешканці вулиці Рогової (бічна вулиці Ковельської) скаржаться на жахливий стан дороги. У міськраді на це кажуть, що ремонт покриття поки що зробити не вийде.

Належного дорожнього покриття на вулиці немає вже більше 20 років. Асфальт повністю розбитий. Дорога вкрита каменем та щебенем. Під час злив вулицю затоплює, а дорогу “зносить” до річки.

Громада вважає себе забутою, мовляв, дороги ремонтують навіть там, де менші проблеми, а їхню вулицю оминають увагою. ІА Волинські новини днями писало, як мешканці нарікають, що невдовзі вулиця Рогова “з’їде” повністю в річку Стир, особливо це видно після дощу.

У міськраді поки що зарадити незручностям не можуть: 

“Знаємо про цю проблему. Справді, мешканців після дощу підтоплює. Проте на сесію міськради не винесено це питання. А в планах ремонтних робіт на 2015 рік немає пункту, щоб проводити роботи по цій ділянці. Раджу мешканцям вулиці Рогової письмово звернулися з проблемою в департамент ЖКГ, тоді там спробують вирішити це питання ”, -- зазначив заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

Вулиця Рогова (колишня вул. Пролетарська) налічує 34 індивідуальні житлові будинки. З 1 червня 2013 р. вступило в силу рішення Луцької міської ради “Про перейменування вулиць міста Луцька”. Вулиці повернули назву, що існувала до Другої Світової, за Польщею.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром