ТОП-5 смачних цікавинок на «Lutsk Food Fest»

06 Травня 2017, 17:17
3773

Триметровий штрудель, різнокольорові сири та гостро-солодке варення – на гастрономічному фестивалі дивують незвичайними стравами.

Нагадаємо, у місті стартував п’ятий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest», який цього разу проходить під девізом «Морський вікенд».

Попри морську тематику, на фестивалі можна знайти різноманітні локації, які пропонують широкий вибір страв на будь-який смак.

А деякі виробники мають чим подивувати навіть справжніх гурманів. Їжа надвеликих розмірів, дивного кольору чи смаку – пропонуємо переглянути ТОП цікавинок, які вдалося віднайти на цьогорічному Lutsk Food Fest.

ТРИМЕТРОВИЙ ШТРУДЕЛЬ

Яблучний штрудель, який пропонують скуштувати гостям фестивалю, сягає трьох метрів у довжину. Один метр гігантського виробу коштує 333 гривні 33 копійки.


 

ПЕЧЕРИЦІ-ПРЯНИКИ

Солодкі пряники у вигляді грибів важко візуально відрізнити від справжніх печериць. Втім, смакують вони як десерт і виготовлені з борошна, з додаванням цукру. Печиво власного виробництва пропонують гостям як комплімент.


 

ГОСТРО-СОЛОДКЕ ВАРЕННЯ

Виробник цікавого за складом варення стверджує, що рецепти придумував сам, аби показати світу, що з українських продуктів можна зробити вишукані страви.

Тут можна знайти поєднання полуниці з перцем, імбирем і м’ятою чи, до прикладу, копченої сливи з сіллю і перцем. За баночку такого джему необхідно заплатити 100 гривень.



 

РІЗНОКОЛЬОРОВІ СИРИ

На гастрономічному фесті пропонують скуштувати й різнокольорових сирів. Кольорова гамма молочного продукту досить різноманітна. Отримують таке забарвлення за допомогою природних барвників. До прикладу, щоб зробити сир червоним, додають томати і паприку, фіолетовий колір здобувають внаслідок додавання квітів лаванди, а зелений отримують після домішки пряних трав.

Коробочку з різними видами сирів можна придбати за ціною від 240 гривень.



 

В’ЯЛЕНІ ДЕЛІКАТЕСИ

Гостям фестивалю пропонують в’ялені м’ясні продукти за українською рецептурою. Їхньою особливістю є те, що, залежно від виду, «в’ялитися» м’ясо може від кількох тижнів до півроку. Відповідно, поверхня продуктів нерідко покривається тонкою плівкою характерної цвілі. За кілограм таких виробів, в середньому, необхідно заплатити 500 гривень.


 

Читайте також: Таймінг, калоризатор та маленька тарілка: 7 порад, як їсти і не набирати вагу

 

 

 

Коментарі
06 Травня 2017, 20:31
Ну і ціни... А де ж морепродукти??? Покажіть но покупців!
06 Травня 2017, 22:16
Штрудель має дивувати смаком, а не розміром. А на вигляд він жахливий.....
07 Травня 2017, 02:20
Знову реклама.
07 Травня 2017, 02:30
Була б це реклама то писали би що за марки
08 Травня 2017, 03:00
це для багатих цей парад?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром