У Луцьку фіскали зловили чоловіка, який незаконно віз цигарки та алкоголь

21 Вересня 2020, 12:19
3326

Співробітниками податкової міліції спільно з працівниками УСБУ у Волинській області на одній з вулиць Луцька виявили транспорт, яким незаконно транспортували велику партію контрабандних цигарок та фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках проведення операції «Акциз-2020» та досудового розслідування у кримінальному провадженні за ст.204 КК України, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, встановили місцевого жителя, який незаконно транспортував підакцизний фальсифікат з метою його подальшої реалізації жителям обласного центру.

Читайте також: Зловмисникові, який напав на 20-річну дівчину в луцькому парку, оголосили підозру

Правоохоронці провели огляд  автомоблія марки Renault Trafic, у вантажному відділенні якого виявили та вилучили 20 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та 400 пляшок коньячних виробів, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Крім того, вилучули автомобіль марки Renault Trafic, який використовували для перевезення цигарок та алкоголю. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько мільйона гривень.

Наразі вирішують питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності, а також проводять весь комплекс заходів з метою притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39