За вихідні у Луцьку зникли двоє неповнолітніх

21 Вересня 2020, 11:40
Поліцейські відшукали зниклу особу 4261
Поліцейські відшукали зниклу особу

За вихідні до поліції Волині надійшли чотири повідомлення про зникнення неповнолітніх та оперативники відшукали усіх.

Про це йдеться на сайті головного управління Національної поліції у Волинській області.

Ввечері 18 вересня до поліції надійшло повідомлення про зникнення учениці сьомого класу однієї з луцьких шкіл. Оперативники були зорієнтовані на пошуки дівчини. Проте пізно ввечері зникла семикласниця вийшла на зв'язок та повідомила, що рухається в напрямку села Кременець, де її успішно забрали поліцейські та матір. Працівники поліції провели профілактичну бесіду з батьками та повідомили, що протиправні дії щодо дівчинки не скоювали. 

Наступне повідомлення надійшло 19 вересня близько 18:00, про те, що в школі-інтернаті в Ківерцівському районі 16-річний хлопець та 17-річна дівчина самовільно покинули заклад освіти. Про це в поліцію повідомила одна з працівниць школи-інтернату в Ківерцівському районі. Поліцейські встановили, що ці особи вже не вперше втікають з інтернату. Оперативники разом з кінологами за декілька годин відшукали дітей. Вони вирішили піти в сусідній населений пункт, де у хлопця є житло. Спочатку відшукали дівчину, а хлопця затримали в полі, де він втікав від працівників поліції.

До адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуть директорку закладу.

Наступним до поліції надійшло повідомлення про те, що 17 вересня у Луцьку невідомі намагались викрасти учня школи №2. З'ясували, що повідомлення надійшло від матері учня. Працівники поліції продовжили працювати зі школярем та його батьками. Станом на сьогодні, інформація не підтверджена та поліцейські закликають не розповсюджувати чутки.

Читайте також: Зловмисникові, який напав на 20-річну дівчину в луцькому парку, оголосили підозру

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром