Гроші на зарплату працівникам липинської психлікарні знайшли у бюджеті моргу

19 Вересня 2020, 13:17
3372

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики депутати погодили перерозподіл коштів для галузі охорони здоров'я, знайшли кошти й на зарплату працівникам Волинської обласної психіатричної лікарні міста Луцька.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Перерозподілили кошти, що були вивільнені внаслідок виділення для області з державного бюджету субвенції на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 250 по КП «Волинське обласне патологоанатомічне бюро» в сумі 2 500 000 гривень. Зазначений фінансовий ресурс спрямують у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня міста Луцьк» для забезпечення оплати праці працівників цього комунального підприємства.

Депутати підтримали цей проєкт розпорядження. Голова постійної комісії Михайло Імберовський наголосив на важливості прийняття такого рішення, оскільки психіатричні лікарні опинилися в складній фінансовій ситуації через недосконалий механізм проведення медичної реформи.

Нагадаємо, що працівники Волинської обласної психіатричної лікарні №1 влаштували під стінами медзакладу акцію протесту. Люди вийшли на вулицю через те, що вже кілька місяців не отримують заробітної плати. Згодом, на профільній комісії Волиньради вирішували, як погасити зарплатну заборгованість працівникам психлікарні

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром