Двоє чоловіків, які обікрали квартиру на Перемоги, можуть сісти за ґрати

18 Вересня 2020, 16:49
Речі потерпілого в розбої 4677
Речі потерпілого в розбої

У Луцьку оперативники за декілька годин затримали та оголосили підозру двом чоловікам за вчинення розбою.

Про це йдеться на сайті головного управління Національної поліції у Волинській області.

Подія відбулась близько 5:00 в одній з квартир на проспекті Перемоги в Луцьку. Двоє осіб подзвонили у житло потерпілого, після чого він відчинив їм двері, далі невідомі розпилили сльозогінний газ та завдали кілька ударів молотком по голові власнику помешкання. Потерпілий втратив свідомість, а коли отямився, то виявив відсутність цінних речей. Після цього зателефонував в поліцію близько 6:00.

1
Молоток, яким били по голові потерпілого
Молоток, яким били по голові потерпілого

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку поспілкувались з більш ніж двадцятьма особами, які раніше мали проблеми з законом і мешкають в районі скоєння розбою, також перевірили місця можливого збуту викраденого майна. Окрім того, опитали кілька десятків людей, аби встановити можливих очевидців події.

«Завдяки ретельним і злагодженим діям того ж дня оперативники отримали інформацію про двох осіб, які, як встановили згодом, перебували поблизу місця скоєння злочину. Проводивши цю роботу, встановили і місця знаходження частини викраденого в потерпілого майна. Саме ці дії і вивели на слід підозрюваних у скоєнні зухвалого розбою», – зазначив начальник управління карного розшуку Руслан Гамольчук

Зловмисники викрали мобільний телефон, побутову техніку, електроінструменти та інші речі потерпілого. Працівники карного розшуку відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального Кодексу України. Обох підозрюваних затримали. Ними виявились 37-річний лучанин, який раніше був судимий за злочини майнового характеру та 29-річний мешканець Маневицького району, який у серпні скоїв крадіжку на вулиці Вахтангова у Луцьку та завдав шкоди на суму понад сім тисяч гривень.

За вчинення розбою та проникнення в чуже житло, підозрюваним загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

Читайте також: На Волині поліція розшукує чоловіка, якого підозрюють у крадіжці авто

Кров потерпілого
Кров потерпілого

1
Підозрюваний у вчинені розбою
Підозрюваний у вчинені розбою

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром