Прокурори наполягатимуть на взятті під варту лучанина, який збував наркотики

18 Вересня 2020, 14:05
4051

Прокурори Луцької місцевої прокуратури оскаржать рішення суду першої інстанції про обрання 23-річному лучанину, підозрюваному у наркозлочинах, запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Молодика затримали 15 вересня одразу після отримання ним у відділенні поштового оператора посилки із 84 г канабісу. Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

У ході обшуку в оселі та автомобілі чоловіка правоохоронці вилучили обладнання для зважування і фасування наркотиків та згортки із речовинами, підготовленими до збуту.

Читайте також: У Луцьку затримали чоловіка, який закладав наркотики на території міста

Молодику повідомили про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті особливо небезпечного наркотичного засобу (ч.2 ст. 307 КК України).

У кримінальному провадженні призначили низку експертиз.

Прокурори наполягали на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте суд обрав йому домашній арешт.

Вважаючи такий запобіжний захід занадто м'яким, прокуратура оскаржить рішення суду в апеляційному порядку.

 

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром