Луцькі рятувальники відзначили професійне свято

17 Вересня 2020, 15:25
3738

Сьогодні на території 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

На урочистості завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, представники обласної влади, правоохоронних органів, прикордонної служби України, а також працівники ДСНС України у Волинській області.

Потому відзначеним працівникам він вручив Подяку міського голови.

Сьогодні варто згадати великий внесок луцьких рятувальників при проведенні робіт на зруйнованому будинку по вулиці Рівненська, 109, при проведенні протиповеневих заходів на Малоомелянівському та Вересневому масивах, при гасінні пожежі на 13-му поверсі будинку з підвищеною поверховістю по вулиці Словацького, 22. Рятувальники постійно знаходяться в районі бойових дій на сході країни, де ризикуючи власним життям розміновують території.

Із початку пандемії COVID-19 рятувальники брали участь у роботі контрольних пунктів на виїзді-в’їзді до міста, проводили дезінфекцію установ та під’їздів житлових будинків.

Для підтримки їх у цій складній та небезпечній роботі, із міського бюджету було придбано 1 бензоріз, 1 бензопилу, 2 мотопомпи, 25 комплектів одягу, 90 пар протипожежного взуття, 60 комплектів захисних костюмів від COVID-19.

Читайте такожУ Луцьку пройде церемонія інавгурації першокурсників найбільшого вишу Волині

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром