Dream Town пропонує до продажу комерційні приміщення

17 Вересня 2020, 09:09
3707

Мати у власності комерційне приміщення – це вигідне капіталовкладення, яке досить швидко себе окуповує.

Використовувати власні комерційні площі можна по-різному:

- розмістити в приміщенні співробітників власного бізнесу (такий варіант дає можливість заощадити чималі кошти)

- перепродавати наявні площі зацікавленим особам (такий варіант дає можливість отримання маржі, оскільки нерухомість не дешевшає)

- здати приміщення в оренду (це один з варіантів, що найчастіше зустрічається. Площі розглядаються як капіталовкладення та мають довготермінову віддачу.

При цьому попит на комерційні приміщення стабільно високий, оскільки ними користуються підприємства різних видів діяльності.

Dream Town пропонує до продажу комерційні приміщення на 1-х поверхах житлового комплексу. Незабаром введуть в експлуатацію два будинки комплексу, де ще є вільні пропозиції комерційних площ.

Площі ідеальні під розміщення офісу, магазину, сервіс-центру, салону краси і т.д. Можливе використання під соціально-культурне призначення (наприклад, можна відкрити школу раннього розвитку, творчі центри і ін.)

Переваги комерції Dream Town:

- сучасні будівля, які знаходиться в центральній частині міста по вул. Привокзальній. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, транспорт ходить в усі райони міста, також є вокзали, торгові та розважальні центри, лікарня, банки та ін.

- великий підземний та наземний паркінг

- велика прохідність

- підключені всі комунікації (світло, водопостачання, каналізація, опалення)

- вітражні вікна, що ідеальні для розміщення вивісок та рекламних комунікацій

Вкладайте гроші правильно! Сьогодні діють вигідні умови виплат на розтермінування, є площі різних метражів під потреби будь-якого бізнесу. З деталями вас ознайомлять у консультаційному центрі Dream Town вул. Привокзальна, 12 та за тел. 099 327 27 27

https://dream-town.com.ua/

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром