Книга лучанина розкриває таємницю «вибуху в пустелі»

09 Листопада 2015, 11:55
2839

Лучан запрошують на презентацію унікальної книги волинського письменника Івана Корсака – художньо-документального роману «Вибух у пустелі».

Як зазначають організатори презентації, книга повідає про знакову українську родину Кістяківських, яка полишила по собі славні діла на кількох континентах.

Водночас книга охоплює події та явища значно ширше. Вона оповідає про вагомий внесок українства у наукові здобутки людства, у високі технології сучасності, авторство яких інколи привласнюють чужинці.

Якщо коротко переповідати зміст роману: «головний герой Георгій Кістяківський бере участь у розробленні атомної бомби, аби протистояти фашизму німецькому чи російському. А ще, як науковий радник Президента США, долучається до підготовки перших астронавтів для польотів на Місяць, розвитку балістики. І, так само, має мужність сказати «ні» тому, що противиться його совісті чи цивілізаційному поступу людства».

На думку літераторів, книга може зацікавити читача ще й тим, що побудована вона значною мірою на англомовних джерелах, досі відсутніх в Україні.

Презентація відбудеться 12 листопада в книгарні «Є», що розташована на вулиці Лесі Українки, 30.

Початок о 17:00. Вхід вільний.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром