У Луцьку відбулась зустріч з представниками структури ООН з питань гендерної рівності

16 Вересня 2020, 14:49
3802

У Луцьку представники місцевої влади та члени організації «ООН Жінки» розглянули та обговорили проєкт, спрямований на просування гендерної рівності в Україні.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Сьогодні з ініціативи структури «ООН Жінки» відбулась зустріч із секретарем міської ради, виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітом.

Присутніх привітала член структури «ООН Жінки» Нургуль Асилбєкова та презентувала проєкт «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», що реалізується на території України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України. Проєкт має на меті підвищення уваги до питань стратегічного планування місцевого соціально-економічного розвитку, що засноване на дотриманні прав людини.

До розмови були також запрошені: директори департаментів економічної політики Борис Смаль, сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий, начальниці управлінь міжнародного співробітництва і проектної діяльності Вікторія Гомонець, соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Ліна Галан, начальниця відділу кадрової роботи і нагород Віра Гудима.

Читайте також: У Луцьку провели семінар «Ризики нелегальної трудової міграції»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром