«Нічна бидлотека»: лучанин розкритикував «Ротонду»

04 Травня 2017, 17:27
2540

Оновлена літня естрада «Ротонда» може стати черговим «генделем».

Так вважає один із засновників Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» Ілля Сметанін, про що він і написав у спільноті «Збережемо древній Луцьк» у Facebook.

Нагадаємо, у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку тривають ремонтні роботи літньої естради «Ротонди».

Натомість лучанин Ілля Сметанін розкритикував цей проект:

«Оперного театра» в Луцке мало, надо достроить так называемую «летнюю оперу». Прям как в Европе - летние оперные фестивали под открытым небом, голоса Анны Нетребко, Хосе Каррераса, Пласидо Доминго, Дмитрия Хворостовского... Ага, размечтался я что-то - очередной гендель для поглощения пива с мнясом, а с учётом соседства с дремучими джунглями парка очередная ночная быдлотека со всеми вытекающими обеспечена. Вобщем летний филиал луцкого «оперного театра» открывают. Спешите купить билеты на премьеру открытия в первые ряды партера и правительственную ложу», - з іронією написав він.

Читайте також: Центральний парк: повідомили, коли запрацює «Ротонда»

Нагадаємо, що навесні 2016 року в Луцьку заговорили про відновлення роботи літньої естради «Ротонда». Аби вона запрацювала знову, місцева влада активно шукала орендаря, який зміг би підвести інфраструктурні мережі до «Ротонди», а також облаштувати територію навколо.

Коментарі
04 Травня 2017, 22:13
вже зовсім скоро ... обригані алею, і розбиті морди біля водойми!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром