У центрі Луцька відбудеться патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів

25 Вересня 2020, 17:55
Фото ілюстративне 4753
Фото ілюстративне

На Театральному майдані 26 вересня о 10:00 відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України!».

Про це повідомляє Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА.

«Проведення забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті полеглих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати свого друга чи подругу, брата чи сестру, батька чи матір, чоловіка чи дружину, сина чи доньку, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями», – зазначають організатори.

Кожен учасник зможе вшанувати пам’ять полеглих героїв, таким чином подякувавши та висловивши підтримку близьким наших воїнів, об’єднанню ветеранів та діючим військовослужбовцям, службовцям сектору безпеки та оборони України, волонтерам та свідомим громадянам, які бережуть цінності української державності та незалежності.

Всі учасники допускаються до участі за умови онлайн-реєстрації, яка триватиме до 9:00 23 вересня. У разі виявлення бажання присвятити забіг конкретній особі, потрібно вказати її ім’я, прізвище та по-батькові.

Обов’язково потрібно заповнити поле в анкеті «електронна адреса», на яку кожному зареєстрованому учаснику надішлють листа-повідомлення з номером та ім’ям загиблого, за якого він здійснює забіг.

Видача номерів відбуватиметься з 9:00 до 9:55 на Театральному майдані. Забіг пройде на дистанції 1,2 кілометра за маршрутом: Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан.

За детальнішою інформацією звертатися: 0332 23 41 12 – Провідний спеціаліст Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Зуйко.

Читайте також: Кулі на стріли: історія луцького ветерана, який став лучником

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024