У Луцьку поліцейські виявили незаконну порубку дуба

16 Вересня 2020, 11:50
Незаконно зрублені колоди дуба 4250
Незаконно зрублені колоди дуба

У Луцьку під час санкціонованого обшуку поліція вилучила понад 60 колод незаконно зрубаного дуба.

Про це йдеться на сайті головного управління національної поліції у Волинській області.

У Луцьку 15 вересня на одному із підприємств відбувся санкціонований обшук. Правоохоронці повідомили, що дуб незаконно рубали та продавали на підприємство без документів, внаслідок чого працівники Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 ККУ.

Поліцейські з'ясували, що незаконна рубка дуба відбувалась в Ківерцівському районі. Далі його відправляли на підприємство, де відбувся обшук, а згодом незаконно зрублений ліс прямував в країни Європи.

«Повідомлення від небайдужих громадян про незаконну порубку дерев у Ківерцівський відділ поліції надходили останні кілька місяців. Ми ретельно перевіряли цю інформацію і встановили, що зрубана деревина постачалась на одне з підприємств у Луцьку. Тож звернулись до суду та отримали ухвалу на обшук», – повідомив т.в.о. заступника начальника Ківерцівського відділу поліції Юрій Ткачук.

Під час обшуку працівники поліції вилучили понад 60 колод дуба, деякі з них мали маркування, їх правоохоронці перевірять на відповідність. Станом на сьогодні триває досудове слідство, внаслідок якого проведуть ряд експертиз та встановлюватимуть причетних осіб.

Читайте також: На Героїв УПА упіймали п'ятьох нелегалів

Вилучені колоди дуба
Вилучені колоди дуба

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром