Луцьких школярів нагородили за перемогу у конкурсі малюнків «Чиста енергія – чисте довкілля»

15 Вересня 2020, 17:40
5026

У Луцьку нагородили переможців міського конкурсу малюнків до Дня сталої енергії.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Дванадцять переможців міського конкурсу малюнків «Чиста енергія – чисте довкілля» отримали 15 вересня дипломи та подарунки. Захід організували в рамках Дня сталої енергії, який щорічно відбувається у Луцьку. Цього року — вдесяте.

На конкурс було подано 45 робіт, за підсумками журі визначило переможців. Учні намагались показати якнайбільше видів екологічного використання ресурсів землі, сонця і води.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад висловив вдячність усім за участь у конкурсі та привітав переможців. Потому відбулося вручення нагород та подарунків.


Довідково:

Угода мерів — це найбільший в світі рух за збереження клімату і енергії на місцевому рівні. Європейська ініціатива Угода мерів об'єднує тисячі місцевих органів влади, які добровільно взяли на себе зобов'язання по досягненню кліматичних і енергетичних цілей ЄС.

День сталої енергії — найбільший захід, присвячений відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії. Він об'єднує державні органи, приватні компанії, неурядові організації та споживачів для просування ініціатив з енергозбереження та просування до поновлюваних джерел енергії для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії.

В бюджетних закладах, які включені до системи моніторингу «Енергоплан» розміщено плакати Display. У 2006 році місто долучилося до європейської кампанії «Display» – започаткованої «Енерджі-Сітіз» для обрахунку рівня енергоефективності будівель та виготовлення їх енергетичних сертифікатів, які наочно демонструють динаміку споживання енергоносіїв будівлею.

Спільно з Фондом енергоефективності проведено он-лайн вебінар для голів та членів правлінь ОСББ не тему: «Програма «Енергодім»: як зробити багатоповерхівку енергоефективною». Також у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» розміщений для трансляції інформативний відеоролик «Можливості програми «Енергодім» для ОСББ» та інформаційні бюлетені для ознайомлення жителів міста з даною програмою.

Читайте такожТроє спортсменів-олімпійців отримали квартири в Луцьку

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром