Луцькі бібліотеки долучилися до святкування Дня міста

15 Вересня 2020, 16:29
4861

У книгозбірнях Луцька на День міста відбулися тематичні краєзнавчі книжкові виставки, огляди літератури, краєзнавчі години.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Для наймолодших читачів бібліотеки-філії №9 відбувся конкурс малюнків «Намалюю тебе, моє рідне місто», користувачі бібліотеки-філії №2 для дітей взяли участь у краєзнавчому квесті «Легенди старого Луцька» де дізнались про відомих людей міста, місцеві прикмети і звичайно про  захопливі легенди древнього міста.

Користувачам бібліотек представлені виставки малюнків «З Днем народження, рідне місто моє» у центральній бібліотеці для дорослих та «Моє місто» у бібліотеці-філії №10 для дорослих.

Діють краєзнавчі книжкові виставки «Історія міста в портретах» (бібліотека-філія №4 для дорослих), «Відкрий для себе місто Луцьк» (бібліотека-філія «Прилуцьке), «Плинуть століття над Лесиним краєм» (бібліотека-філія № 10 для дорослих), «Древнє місто моє, підперезане стрічкою Стиру»  (центральна міська бібліотека для дорослих), «Про рідне місто з любов’ю» (бібліотека - філія № 5 для дорослих),  «Екскурсія в Луцький замок» (бібліотека-філія «Прилуцьке»).

Триває книжково-ілюстративна виставка «Луцьк – древнє місто над Стиром» у бібліотеці-філії №3 для дорослих,  де представлені світлини давнього міста, копії архівних документів, газетні публікації, брошури, буклети про історію нашого міста. З матеріалами виставки можна ознайомитись до 30 вересня.

На Інтернет платформі #бібліотекабезкарантину представлена низка різноманітних заходів, це і книжкові огляди, мандрівки, відеопрезентації: «Місто Луцьк – столиця стріт-арту», «Моєму місту – 935» (центральна бібліотека для дітей), «Книги- путівники» (бібліотека-філія №4 для дорослих), «Лучеськ великий над Стиром» (центральна бібліотека для дорослих), «Я пізнаю Луцьк» (бібліотека-філія №11 для дорослих).

Читайте такожУ Центральному парку відкрили мистецький проєкт «Лісова пісня»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром