Городищенська ОТГ: скільки витратили на ремонт доріг

15 Вересня 2020, 15:39
3352

У Городищенській громаді продовжують ремонтувати автомобільні дороги місцевого значення.

Про це йдеться на сайті Городищенської громади.

Відповідно до Програми соціально-економічного розвитку Городищенської громади на 2018-2020 роки головним пріоритетом є ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та доріг комунальної власності.

Нещодавно завершився поточний ремонт дороги загального користування місцевого значення Угринів-Дубова Корчма. Понад 8 мільйонів гривень освоїли при проведенні ремонтних робіт  (субвенція з державного бюджету та кошти з бюджету Городищенської сільської ради – 800 тисяч гривень на дрібний ремонт та 200 тисяч гривень на поточний ремонт).

Також до кінця будівельного сезону відремонтують дорогу загального користування місцевого значення Маруся-Михлин-/Н-17/.

За кошти Городищенської сільської ради (346,8 тисячі гривень) розробили проєкт на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення /Н-17/ Угринів-Сенкевичівка.

На капітальний ремонт дорожнього покриття проїжджої частини комунальної дороги по вул. Центральна у селі Городище передбачили 1 мільйон гривень – з державного бюджету та майже 400 тисяч гривень – з сільського бюджету.

Наразі будівельна техніка завершила роботу в селі Григоровичі. Тут відремонтували частину розбитої дороги Григоровичі-Городище.

Читайте такожНа вулиці Глушець невідомі запалили багаття



 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром