Рай для м’ясоїдів: ТОП-5 страв з мангалу від луцької броварні
У Луцьку вже багато років працює броварня «Карабас Барабас». Окрім власного пива, у закладі чимало смачних страв, до того ж з вогнища.
Кажуть, що пиво ідеально підходить до м’ясних страв. Тож не дивно, що у «Карабасі Барабасі» готують «на вогні» прямо у залі. Тобто ви наживо можете бачити, як кухар підсмажує стейк, чи шашлик. Ми підібрали п’ять страв, які варто скуштувати у закладі.
Для усіх любителів «класики» тут пропонують шашлики. В меню є три види: зі свинини, телятини та курки.
Окремо варто відзначити свинні реберця з вогнища. По-перше, це культова страва, яку подають у багатьох країнах. По-друге, саме реберця чудово смакують до крафтового пива, особливо темних сортів.
«Вогняне теля» – теляча корейка замаринована в спеціях, суміші трав, сухій аджиці та олії та смажена на вогнищі порадує гурманів.
Звісно, куди ж без стейків. Справжній американський стейк – це соковитий стейк Нью-Йорк із відбірної яловичини, замаринований в духмяних травах та засмажений на відкритому вогні.
А для тих, хто любить «легше», або ж дієтичне м'ясо ідеально підійде стейк із курки.
Посмакувати стравами з вогнища можна у закладах «Карабас Барабас» за адресами: Волі,48, Винниченка, 4 та Молоді,14а. Окрім того працює доставка, а у разі, якщо ви використовуєте додаток броварні, то ще й економите 10% від загальної суми чеку, адже вони повертаються вам бонусами.
Читайте також: Де швидко та смачно пообідати у Луцьку
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром