Московська: власник фури економить на автостоянці

09 Листопада 2015, 10:13
2985

Жителі навколишніх вулиць нарікають, що вантажівка, залишена просто посеред вулиці, смертельно загрожує мешканцям.

У спільноті «АвтоАндони Луцька» Леся Бондарук написала, що дітям смертю загрожує фургон.

«Щоранку, в обід і ввечері по проїжджій частині на вулиці Московська йдуть діти в у найближчі школи № 17, 23, 18 і в дитсадочок № 30. Ідуть з довжелезної багатоповерхівки на Мазепи, 2, з вулиць Кривоноса, Козакова та інших ближніх. Власник будинку на Московській 25 уже кілька місяців ставить довгий фургон на проїжджій частині біля своєї хати. Обійти великогабаритну машину пішохідною частиною нереально – її просто нема, пройти попід воротами будинку Московська, 25 – теж складно, бо господар має собаку породи алабай, яка постійно кидається і гавкає. Єдиний вихід по дорозі в школу чи дитсадок – пройти мимо фургона посередині проїжджої частини дороги. Але! Коли дитина починає так іти, то машина, яка їде здалеку навпроти не бачить, що хтось так рухається. А їздять цією дорогою машини дуже часто на високій швидкості, бо так легше об’їхати з Рівненської чи з Відродження. Діти в небезпеці! Бо може бути велика аварія зі смертельним випадком», – повідомила дописувачка.

З її слів, розмова з господарем фури нічого не дала – йому байдуже, що можуть загинути діти. Головне, що не треба платити за автостоянку.
Звернення в муніципальну міліцію також нічого – вони кажуть, що не мають повноважень.

«Звернення у ДАІ також без результату – вони не реагують, навіть коли двічі дзвонила до самого керівника і детально пояснювала проблему. Хто ж тоді може захистити у цьому місті безпеку дітей по дорозі в школу чи дитсадок? Невже для цього потрібно пережити чергову страшну аварію і смерть невинних людей? Микола Романюк де і у кого тепер шукати захисту? Хоч перед виборами можна тут навести порядок і пояснити нахабі-водію, що таку велику машину слід ставити на автостоянку? Як ви потім будете дивитися в очі батькам, якщо загинуть діти?», – допитується Леся Бондарук. 





 

Коментарі
09 Листопада 2015, 23:50
завтра скажуть, щоб машини не їздили... можливо варто піднімати питання про наявність (точніше відсутність) тротуару
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024