«Волинь» – «Ворскла»: відео-подробиці битви

09 Листопада 2015, 09:17
2652

Матч 14-го туру Чемпіонату України між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою» видався інтригуючим – хоча вболівальники побачили радше не стільки штурм гостей, скільки постійні атаки волинян.

Вкотре лучани довели, що в домашніх зустрічах сильніші суперників, однак не без проблем здобувають перемоги, інформує прес-центр ФК «Волинь».

«Волинь» (Луцьк) – «Ворскла» (Полтава) - 2:1

Ліга Парі-Матч, 14 тур, 8 листопада, 14.00, Луцьк, стадіон «Авангард».

Арбітр: Абдула (Харків).

«Волинь»: Шуст – Богданов, Жуніч, Логінов, Польовий – Політило, Кравченко (Шарпар, 82) – Мемешев (Герасимюк, 46), Кобахідзе, Матей – Козьбан (Діденко, 90+2).

Запасні: Неділько, Шіш, Шабанов, Діденко, Насонов, Шарпар.

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Сапай, Громов, А. Ткачук, Чеснаков (Скляр, 46), Бартуловіч (Міщенко, 77), Є.Ткачук, Дитятьєв, Турсунов (Бараннік, 46), Шиндер.

Запасні: Непогодов, Одарюк, Квасний, Ковпак.

Голи: Політило (4), Козьбан (50) – Дітятьєв (76).

Попередження: Польовий (51), Герасимюк (58), Кравченко (63) – Скляр (56), Шиндер (79), Сапай (87).

Господарі дуже активно розпочали – «Ворскла» перейшла середню лінію тільки на 10 хвилині. А до цього «Волинь» не тільки створила три класні моменти, але й реалізувала один з них. Матей спочатку заробив кутовий, а після його розіграшу відкотив на Політила. Сергій вдарив в дотик точно в кут воріт. Богуш був закритий гравцями і зреагувати не встиг, хоч і витягнувся в струнку – 1:0.

«Волинь» не припинила атакувати і Козьбан, Матей та Польовий могли збільшувати рахунок. За атаками колишніх одноклубників уважно спостерігав із трибуни… Ерік Бікфалві, який завітав на матч у Луцьку. Особливо прискіпливо румун дивився на гру Матея – в нього тепер на спині «десятка» і саме він двічі пробивав небезпечні штрафні удари із «точки Бікфалві».

«Ворскла» ж отримала в першому таймі тільки один шанс – після того, як посковзнувся на мокрому газоні Кравченко, але Андрій Ткачук стрельнув дуже високо і неточно.

У перерві тренери провели заміни. У «Волині» замість Мемешева з’явився Герасимюк, у «Ворскли» Чеснакова замінив Скляр, а замість Турсунова вийшов Бараннік. Другий тайм розпочався подібно до першого. В тому сенсі, що господарі також дуже швидко забили вдруге. Євген Ткачук невдало відбив подачу Кобахідзе на Козьбана, Дмитро (сьогоднішній іменинник) вдарив в дотик і м’яч після рикошету обминув Богуша – 2:0.

Роль лідера, який витягне свою команду із сухої поразки, взяв Артем Громов, саме його спроби були у гостей найнебезпечнішими. Утім, «Волинь» дуже впевнено користалася перевагою в рахунку і небезпечно контратакувала. На 71 хвилині міг робити дубль Політило – капітан так само після кутового пробивав сильно і низом, але зовсім трохи не влучив.

Тим неочікуванішим був гол гостей у відповідь. Дітятьєв у падінні пробив головою з близької відстані, Шуст відбив, але дуже невпевнено і м’яч поволі вкотився у його ворота – 2:1.

Гол додав нервозності грі, але все могли вирішувати Козьбан із Кобахідзе. Дмитро підібрав необачно залишений Дитятьєвим м'яч, увійшов у штрафний, але його пас на 11-метрову позначку на Кобу перехопив Ткачук.

Власне, на цьому інтрига матчу зникла. Волиняни атакували до кінця зустрічі, а полтавчани вперто оборонялися.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром