Яровиця пропонує облаштувати свій бізнес у центр міста

15 Вересня 2020, 09:17
3777

Бізнес-осередок Яровиця – новий епіцентр ділової активності міста, що втілює сучасний підхід до організації бізнесу.

Ефектна архітектура, центр міста, належний рівень організації умов для ведення бізнесу забезпечують комфортні умови як для компаній, що працюють в офісах, бутіках, салонах, центрах, рестораціях, так і для їх клієнтів.

Яровиця – синонім зручності і комфорту. Зручність – це перш за все локація. Яровиця в центрі міста з інтенсивним транспортним та пішохідним потоком. Поряд розвинена інфраструктура міста та і Яровиця має уже чималу інфраструктуру: бутіки, салони, магазини, що створюють додатковий трафік клієнтів.

Тут зручно проводити зустрічі у кращих ресторанах міста, смачно пообідати, без проблем обміняти валюту, купити якісний фірмовий одяг і ще багато можливостей поряд, які для багатьох є вирішальними під час вибору бізнес-простору. Позитивний імідж комплексу та вже розміщених тут бізнесів позитивно вплине і на ваш бізнес. Лояльними споживачами стануть мешканці житлового комплексу.


Переселяйте свій бізнес у Яровицю.

Для вашого бізнесу тут створенні максимально комфортні умови.

Комерційні приміщення з панорамними вітражами з можливістю облаштування рекламної вивіски. Великі вікна не лише створюють неповторний зовнішній вигляд, але й дають змогу сонячному світлу вдосталь наповнювати приміщення.

Вільне планування приміщень ідеальне під потреби будь-якого формату бізнесу.

Є можливість купівлі і оренди приміщень. Зі своїми орендарями підписують довгостроковий договір з вигідними тарифами оренди.


Для орендарів надається стартовий ремонт: плитка, санвузол, шпаклівка стін.

Також у Яровиці є відеоспостереження, паркінг з цілодобовим доступом та інші можливості для безтурботної та плідної діяльності бізнесу.

Не відмовляйте собі в задоволенні працювати в зручних і якісних умовах.

На фото нижче будинок, тут якраз облаштовують комерційні приміщення та створюють зовнішній благоустрій. Можна обрати різні метражі.


За детальнішою інформацією звертайтесь у консультаційний центр вул. Яровиця, 17 та за тел. 050 402 05 05

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром