Троє спортсменів-олімпійців отримали квартири в Луцьку

14 Вересня 2020, 16:20
3348

Луцькі спортсмени-олімпійці отримали від міської та обласної влади квартири в новобудові.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Майстер спорту України Міжнародного класу з веслування на байдарках та каное Юрій Вандюк та два Майстра спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики Ірина Климець та Олена Собчук – віднині власники житла у Луцьку. Ордери на квартири в сучасній новобудові на вулиці Арцеулова, 1а вони отримали сьогодні під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

«Отримати власне житло – це одна з головних цілей у житті, а отримати житло в подарунок – це мрія кожної людини. Напередодні Олімпійських ігор – це надзвичайний мотиватор для мене, щоб в подальшому займатися спортом та представляти Луцьк, Волинь та Україну на чемпіонатах світу та Олімпіаді», – говорить метальниця молота Ірина Климець.

Вона подякувала міській владі та усім, хто долучився та посприяв, щоб спортсмени отримали свої квадратні метри нерухомості. Окремо також відзначила вклад тренерів, які щоденно працюють з ними.

Не скупились на слова вдячності й колеги Ірини. Сім’я спортсменів Собчуків та Юрій Вандюк закликали молодь займатися спортом та прославляти місто на цілий світ.

Вже за два тижні своє житло отримає й інший луцький олімпієць Іван Бандзерук.

Читайте такожВолейболістки з Городища здобули срібло у районному турнірі


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром