Фасади «DREAM TOWN» зберігають максимум тепла

14 Вересня 2020, 09:44
4127

Компанія «Єврохолдінг» будує житло з унікальними характеристиками. Це стосується не тільки сучасних матеріалів для внутрішнього облаштування, але й технологічних рішень для зовнішнього оздоблення. Адже фасад – це не тільки обличчя багатоповерхівки, від фасаду новобудови напряму залежить енергоефективність, довговічність і зовнішній вигляд будівлі.

Житловий комплекс «DREAM TOWN» від компанії «Єврохолдінг» виділяється в місті цікавим екстер'єром.

«Секрет стильного фасаду в гармонійному поєднанні кольорів та цікавій геометрії візерунку.  Насичені відтінки будинку викликають позитивне враження. Теплий помаранчевий і сіро-блакитний створюють атмосферу тепла, затишку та легкості. Особливого шарму додають панорамні вікна, а також, є лоджії, де можна облаштувати зону відпочинку», – розповідають у компанії.

При цьому фасади «DREAM TOWN» зберігають максимум тепла всередині та допомагають знизити витрати на комунальні послуги. Вони створюють оптимальний мікроклімат всередині будівлі, адже мешканцям важливо витрачати менше на утримання квартири.

Будинки мурують із червоної керамічної цегли з додатковим утепленням (10 см), що сприяє зменшенню втрати тепла до 40%. 

Перший будинок «DREAM TOWN» уже готовий і скоро там оселятимуться мешканці. Другий будинок зараз одягається у теплий та красивий фасад. Нещодавно стартувало будівництво четвертого будинку. Тут ще є вільні квартири на вибір. Тому всі охочі можуть звернутися в консультаційний центр для ознайомлення з плануванням та перевагами комплексу. 

Номер для довідок 099 327 27 27.

Читайте такожУ DREAM TOWN – старт будівництва нової секції





 

 

 

           

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром